top of page
Ett företags ekonomi uppåt
Gruppbild.jpg

Känner du att du vill få en bättre koll på ditt företags bokföring och ekonomi?

Då har du hittat helt rätt! Vi på Alcea Redovisning AB erbjuder dig och ditt företag hjälp med den löpande bokföringen under året och avslutar sedan med ett bokslut. Våra upplägg är flexibla vilket innebär att du kan välja om du vill låta oss ta hand om vissa delar eller hela din bokföring. Tillsammans väljer vi det upplägg som passar dig allra bäst.

Att bokföra betyder att löpande registrera ett företags affärstransaktioner. En affärstransaktion kan exempelvis vara en inkomst eller en utgift. Enligt den svenska bokföringslagen ska varje affärshändelse kunna presenteras både i datumordning och i systematisk ordning. Underlaget för affärshändelsen kallas för verifikat.

Vi som arbetar på Alcea Redovisning AB brinner för bokföring och att få hjälpa dig som företagare att utvecklas.

Oavsett om du låter oss ta hand om hela din bokföring eller enbart utvalda delar vill vi alltid att du ska förstå de viktigaste siffrorna i resultat- och balansrapporterna. Grunden för att lyckas bra som företagare är att ha bra koll på sitt företags bokföring och ekonomi.

Det är även viktigt för oss att du ska känna att du kan komma till oss med både små och stora frågor. Vi på Alcea Redovisning älskar frågor. 

Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett förbehållslöst möte där vi går igenom de olika delarna inom bokföring, bokslut eller annat som du vill ha vår hjälp med!

Årsredovisning

Vill du ha bra och kompetent hjälp med att göra ditt företags årsredovisning?

Deklaration

Är du på jakt efter någon som kan hjälpa dig med ditt företags deklaration?

 

Bokföring & Bokslut

Känner du att du vill få en bättre koll på ditt företags bokföring och ekonomi? 

Skattedeklaration

Letar du efter en bra samarbetspartner som kan hjälpa dig med ditt företags skattedeklaration?

Lönehantering

Söker du efter en kunnig samarbetspartner som kan hjälpa dig och ditt företag med allt som har med lönehantering att göra?

Starta-eget-hjälp

Funderar du på att starta eget och behöver ett bra bollplank som kan hjälpa dig till en lyckosam företagsstart?

 

Hör gärna av dig för ett
helt förbehållslöst möte
Vi är auktoriserade redovisningskonsulter  

Vi är auktoriserade redovisningskonsulter via FAR som är branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare och lönekonsulter.

bottom of page