top of page
Sök

Vill du jobba tillsammans med oss?

Alcea redovisning är redovisningsbyrån som brinner för att stötta de mindre företagen, både med våra fackkunskaper inom redovisning och som varande ett bollplank i företagandet generellt.
Vi finns både i Åkersberga och Norrtälje, 7 st per kontor. Vi tror på det lilla formatet, vi jobbar som två team där vi ser varandra och kan säkerställa att alla trivs och har en arbetsbelastning som fungerar tillsammans med alla andra delar i livet. Anställningen omfattar kollektivavtal med tjänstepension och försäkringar.Vi utbildar och vidareutvecklar oss ständigt, just nu ligger mycket fokus på digitalisering och automatisering, något vi tycker är ett fantastiskt roligt och smidigt arbetssätt då det medfört att våra kunder kan vara delaktiga i redovisningen på ett helt annat sätt än tidigare. Vi fick helt nyligen motta medarbetarnas pris i Visma Accounting Award, som visar att man trivs att arbeta hos oss, något som gjorde oss mycket stolta och glada.


Vi söker nu en medarbetare till Åkersbergakontoret. Vi sitter i fina lokaler i anslutning till Åkers Runö station (Roslagsbanan). Du kommer dagligen att ha kontakt med våra kunder, och då de nästan uteslutande är små företag innebär det att du arbetar med ett stort antal. Vi tror därför att du är flexibel, har lätt att växla mellan olika arbetsuppgifter och att du har ett eget driv. Du är en positiv kraft som har lätt att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning, och har du arbetat tidigare som redovisningskonsult, och haft eget ansvar för kunden från redovisning till bokslut och deklaration, är det meriterande.Har du frågor går det bra att kontakta Catarina Haag, 070-620 20 27 eller Annika Wannersten, 070-796 81 95.


Välkommen med din ansökan till kontakt@alcearedovisning.se.


151 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page