top of page
Bergsbestigning Starta Eget
Gruppbild.jpg

Funderar du på att starta eget och behöver ett bra bollplank som kan hjälpa dig till en lyckosam företagsstart?

 

Då har du hittat helt rätt och vi blir gärna pricken över i:et för ditt företag! Vi hjälper dig med rådgivning kring bolagsform, upprättande av alla nödvändiga handlingar gällande bolagsstart, skatte- och avgiftsanmälan och mycket annat. Se oss som en samarbetspartner – inte bara som redovisningskonsulter.

Vi på Alcea Redovisning AB har en stor erfarenhet av att få hjälpa till vid företagsstarter och vet hur lyckosam kombinationen av drivna entreprenörer tillsammans med bra kompetens inom det företagsekonomiska kunnandet kan bli.

Målet för oss är att du, även om du låter oss ta hand om det mesta som rör redovisningen och annan ekonomisk administration i ditt företag ska förstå ditt företags siffror på ett bra sätt och att det ska kunna hjälpa dig ta bra beslut för dig och ditt företag.

Tillsammans kan vi hitta bra lösningar för start och utveckling av ditt nya företag. Du är alltid mer än välkommen till oss med både små och stora frågor.

Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett förbehållslöst möte där vi går igenom de olika delarna som du vill ha vår hjälp med!

Årsredovisning

Vill du ha bra och kompetent hjälp med att göra ditt företags årsredovisning?

Deklaration

Är du på jakt efter någon som kan hjälpa dig med ditt företags deklaration?

 

Bokföring & Bokslut

Känner du att du vill få en bättre koll på ditt företags bokföring och ekonomi? 

Skattedeklaration

Letar du efter en bra samarbetspartner som kan hjälpa dig med ditt företags skattedeklaration?

Lönehantering

Söker du efter en kunnig samarbetspartner som kan hjälpa dig och ditt företag med allt som har med lönehantering att göra?

Starta-eget-hjälp

Funderar du på att starta eget och behöver ett bra bollplank som kan hjälpa dig till en lyckosam företagsstart?

 

Hör gärna av dig för ett
helt förbehållslöst möte

Vi är auktoriserade redovisningskonsulter via FAR som är branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare och lönekonsulter.

Vi är auktoriserade redovisningskonsulter  
bottom of page